Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Volleybalcompetitie gaat van start

Volleybalcompetitie gaat van start

26/11/2021 09:45 - John Zaalman

Suvobo-preses Lionel Blokland.

Suvobo-preses Lionel Blokland. Foto: John Zaalman  

PARAMARIBO - Het bestuur van de Surinaamse Volleybalbond is opgelucht dat het de reguliere competitie na zeven maanden zal kunnen hervatten. Secretaris Antonie Manhoef hoopt geen last meer te krijgen van een onderbreking.

"Na ruim zeven maanden hoop ik dat we alle randvoorwaarden hebben geschapen om gewoon safe verder te gaan en de competitie eindelijk af te ronden. De lidverenigingen zijn ready en hebben steeds hun medewerking verleend. Ik voel me echt opgelucht."

De hervatting vindt zaterdag niet meer plaats in de Amos Sporthal, maar in de Ismay van Wilgen Sporthal. "We zijn met Amos nog aan het onderhandelen over de tariefswijzing", laat Suvobo-preses Lionel Blokland optekenen. Manhoef meent dat met uitzondering van Survos alle verenigingen zullen meedoen. Vaccinatiekaarten van spelers zijn door de clubs digitaal opgestuurd. Als voorwaarde was gesteld dat spelers al tenminste één prik moeten hebben gehad.

Loting Champions League

De loting voor de Champions League heeft op de spoed algemene vergadering van woensdag geen voortgang gehad aangezien de vrouwenteams van Suriname nog goed in kaart gebracht moeten worden. Blokland: "Bij de vrouwen is er in de alv besloten alle zes ingeschreven teams (Vios, Gideon, Delco, SVV, Bazooka en Yelyco,... red.) aan te schrijven voor participatie." Manhoef vult aan dat indien wordt bevestigd er een bekertoernooi ingelast zal worden om de top vier te bepalen. De Champions League-competitie is bedoeld voor de acht sterkste teams (vier mannen en vier vrouwen) uit Suriname en Frans-Guyana. De vier mannenploegen zijn Yelyco, Yellow Birds, Livo en Bazooka.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina