Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Weinig animo voor warming-up toernooi SVB

Weinig animo voor warming-up toernooi SVB

28/11/2021 20:27 - Stan Herewood

Weinig animo voor warming-up toernooi SVB

Foto: Pixabay  

PARAMARIBO - Amper zes clubs van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB), omdat zij hebben aangegeven te voldoen aan de eisen voor deelname aan een warming-up toernooi, zijn zaterdag uitgenodigd voor een gesprek met het bestuur. Het toernooi begint op 4 december. De clubs zijn Inter Moengotapoe, Inter Wanica, Groningen, SNL, Bintang lahir en Transvaal.

Een deel beweert volledig te zijn gevaccineerd en een ander deel heeft tot dinsdag de tijd om de stukken te overleggen. De vaccinatiebewijzen zullen door de SVB-arts op hun echtheid worden getoetst bij het BOG.

De krant verneemt van technisch directeur Biswajeet Kali dat spelers van Robinhood, Leo Victor, en PVV mogelijk eind november hun tweede prik ontvangen of uiterlijk in december. Dat levert volgens hem het probleem op dat zij voor aanvang van het toernooi op 4 december niet zijn gevaccineerd, want na de tweede prik duurt het nog twee weken voordat er sprake is van een volledige vaccinatie.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen