Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Yelyco krijgt Bazooka ten onder

Yelyco krijgt Bazooka ten onder

01/12/2021 22:55 - John Zaalman

Yelyco-captain Keven Sporkslede (7) smasht de bal langs het blok van het Bazooka-duo Brasley Soetowikromo (l) en Ivor Balsemhof.

Yelyco-captain Keven Sporkslede (7) smasht de bal langs het blok van het Bazooka-duo Brasley Soetowikromo (l) en Ivor Balsemhof. Foto: Irvin Ngariman  

PARAMARIBO - Yelyco heeft zich bij de hervatting van de volleybalcompetitie de betere getoond van Bazooka: 25-18, 25-21, 25-15. De mannenhoofdklassepartij, woensdagavond in de Ismay van Wilgen Sporthal, was niet om aan te zien.

Yelyco-coach Verdy Getrouw keek terug op een "slechte wedstrijd". "De setstanden geven een vertekend beeld. Mijn spelers waren nonchalant en maakten onnodige fouten. Ik ben wel blij met de winst, maar dik ontevreden over het spel, want Bazooka is veel zwakker."

Getrouw vindt het fijn dat de competitie na bijkans zeven maanden is hervat. "We zijn niet in een gevangenis of wezens die opgesloten zijn. Het is inderdaad een andere situatie, maar wij doen er bijvoorbeeld alles aan onze mensen gevaccineerd te hebben."

James Budhulall, die na lange tijd weer aan de kantlijn stond, vond zijn team niet slecht spelen. "Vooral de eerste set was goed, maar we konden zeker meer uit de wedstrijd halen. Yelyco heeft niet gespeeld zoals ik ze ken. Keven Sporkslede bijvoorbeeld heeft niet geslagen, maar meer gedrived", analyseerde de Bazooka-coach.

Hij zei dat er binnen zijn team meer moet worden gesleuteld aan positiespel. "Dat moet nog een geheel worden, maar ik denk dat zenuwen de spelers vanavond ook parten hebben gespeeld." In maart had verdedigend kampioen Yelyco Bazooka in de eerste ronde ook met 3-0 (30-28, 25-14, 25-14) verslagen.

Andere scores: U23-mannen: Livo - Yelyco 2-0 (25-6, 25-11); mannen eerste klasse: Yellow Birds - SVV 2-0 (25-23, 25-17).

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina