Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Yellow Birds sterker dan Yelyco

Yellow Birds sterker dan Yelyco

03/12/2021 21:28 - John Zaalman

Yellow Birds-aanvaller Jaïr Pregers (l) smasht de bal langs het blok van Bruce Nalam van Yelyco.

Yellow Birds-aanvaller Jaïr Pregers (l) smasht de bal langs het blok van Bruce Nalam van Yelyco. Foto: Irvin Ngariman  

PARAMARIBO - Yellow Birds is in de mannen U23-volleybalcompetitie de betere geweest van Yelyco. De partij van vrijdagavond in de Ismay van Wilgen Sporthal werd met 2-0 (25-12, 25-18) gewonnen. Leonel Mahabali keek terug op een saaie wedstrijd. "Er was geen niveau", erkende de Yellow Birds-coach die wel blij was dat de opdrachten gedeeltelijk werden uitgevoerd. "Als de wedstrijd saai is, is het wel moeilijk focussen."

Verdy Getrouw van de opponent liet optekenen dat zijn team nog niet echt heeft kunnen trainen. "Het is moeilijk spelers bijelkaar te krijgen, omdat sommigen ook werken. Maar we hebben onze sportieve plicht gedaan en kijken hoe verder", aldus Getrouw.

Abeli Anakaba, Shemar Jameson, Jason Lesperans, Jaïr Pregers en Leroy Derby maakten onder meer de punten voor de ietwat ervaren ploeg van de Gele Vogels. Bij Yelyco kon trekker Quincy Kruydenhof niet echt uit de verf komen.

In de tweede set maakte hij de weinige supporters in Ismay wel wild enthousiast met een 'monster' blok op Jameson, die kort daarna langs de muur sloeg en de langste speler van Yelyco zelf ook pareerde. Sean Moeljokarta, Jaël Margaret en Bradley Nalam droegen bij in de punten van Yelyco.

Andere scores: U18-jongensongens: Livo - Bazooka 2-0 (25-12, 25-17); mannenhoofdklasse: Yellow Birds - Livo 3-1 (25-21, 27-25, 22-25, 25-23).

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina