Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Conservation International Suriname bij NOAH Zurich Conferentie

Conservation International Suriname bij NOAH Zurich Conferentie

05/12/2021 08:01 - Van onze redactie

John Goedschalk, directeur Conservation International Suriname, geeft in Zürich, Zwitserland een presentatie.

John Goedschalk, directeur Conservation International Suriname, geeft in Zürich, Zwitserland een presentatie. Foto: CI-S  

PARAMARIBO - Conservation International Suriname (CI-S) neemt van 6 tot 7 december deel aan de ‘hybride’ NOAH Zurich Conferentie in Zwitserland. Daarbij komen jaarlijks meer dan driehonderd investeerders bij elkaar om initiatieven voor duurzaamheid te ondersteunen. Door het hybride karakter (online en in persoon) is de conferentie ook toegankelijk voor grotere groepen deelnemers.

Het is de missie van NOAH Zurich om de beste initiatieven voor duurzaamheid samen te brengen, waarbij dit jaar 'digitaal, duurzaam en winstgevend' de trefwoorden zijn. In die context komen dan alle aspecten van duurzaamheid aan bod. "Het is een perfecte line-up van ook institutionele investeerders die de meest impactvolle en veelbelovende startups ontmoeten die het milieu en gezonde ecosystemen ondersteunen", meldt CI-S in een persbericht.

 CI-S zal bij dit prestigieuze event het accent leggen op het werk van de organisatie, dat gericht is op het beschermen van de biodiversiteit in Suriname ten behoeve van alle Surinamers en de rest van de wereld. Suriname is het groenste land ter wereld en herbergt ongeëvenaarde natuurlijke hulpbronnen en een wereldwijd belangrijke biodiversiteit. Door projecten in het diverse gebieden in het binnenland werkt CI-S aan het behoud van natuurlijk kapitaal, het fundament van de sociaaleconomische ontwikkeling.

Door de deelname krijgen CI-S en Suriname een internationaal podium om gerenommeerde investeerders met een 'groene agenda' aan te trekken, die kunnen bijdragen aan deze voor de wereld belangrijke doelstelling. NOAH Zurich stelt niet voor niets 'we have only one climate'. CI-S-directeur John Goedschalk houdt op 6 december zijn presentatie.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina