Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Legerofficier met 516 kilogram cocaïne klemgereden

Legerofficier met 516 kilogram cocaïne klemgereden

05/12/2021 08:46 - Van onze redactie

Legerofficier met 516 kilogram cocaïne klemgereden

 

PARAMARIBO - Het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) heeft zaterdagavond de 56-jarige legerofficier Steven J. aangehouden met 516 kilogram witte substantie, vermoedelijk cocaïne. Ook is bij hem een geldbedrag in SRD, US dollar en euro aangetroffen. Nadat bleek dat het om een legerofficier ging, werd hij overgedragen aan de Militaire Politie.

De aanhouding gebeurde nabij de controle post te Pikin Saron in het district Para. De verdachte kwam vanuit het Goliath-gebied aangereden. Nadat de politie hem sommeerde te stoppen gaf hij gas, waarna de achtervolging werd ingezet. Het RBTM-team slaagde erin het voertuig klem te rijden. Nadat het werd doorzocht werden vijftien juten zakken met de witte substantie aangetroffen.

Onderstaande beelden circuleren op sociale media als zijnde inbeslaggenomen drugs en geld:

Share on Facebook    Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina