Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Grassalco kan salarissen niet uitbetalen

Grassalco kan salarissen niet uitbetalen

06/12/2021 08:04 - Jason Pinas

Grassalco kan salarissen niet uitbetalen

 

BROKOPONDO - Het personeel van staatsbedrijf Grassalco heeft nog geen salaris voor de maand november ontvangen. Naar verluidt laat de financiёle positie van het bedrijf het niet toe om de lonen uit te betalen. In een brief aan de medewerkers, waarop de redactie de hand heeft weten te leggen, vraagt de directie om begrip van de medewerkers.

"De directie deelt mee dat er vertraging is opgetreden in de storting van de salarissen van november 2021. Zij stelt alles in het werk om dit zo snel mogelijk in orde te maken", staat in de brief. "Deze aangelegenheid heeft haar hoogste prioriteit. Zij biedt haar verontschuldiging aan voor dit ongerief en bedankt een ieder voor het begrip."

De Ware Tijd verneemt van meerdere bronnen dat er inderdaad geen loon is overgemaakt. De reden voor de vertraging is niet bekend. Directeur Wesley Rozenhout was niet bereikbaar voor commentaar.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina