Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 18-jarige student op slag dood bij zware aanrijding

18-jarige student op slag dood bij zware aanrijding

07/12/2021 18:44 - Van onze redactie

Van de scooter van de student was weinig over na de aanrijding. Op de achtergrond zoeken nabestaanden troost bij elkaar.

Van de scooter van de student was weinig over na de aanrijding. Op de achtergrond zoeken nabestaanden troost bij elkaar. Foto: Anthony Janki  

WANICA - De achttienjarige Natin-student D.B. is dinsdagmiddag om het leven gekomen bij een zware aanrijding op de Verlengde Frederikshoopweg. D.B., die op een scooter reed, werd door een personenauto aangereden en was vrijwel op slag dood. De autobestuurder was niet in het bezit van een rijbewijs en werd in belang van het verdere onderzoek naar politiebureau Santodorp overgebracht.

Beide bestuurders reden over de Verlengde Frederikshoopweg in de richting van de Mawakaboweg. Ter hoogte van pand 450 keerde D.B. vermoedelijk met zijn bromfiets op de weg met de botsing als gevolg.

Hij werd tientallen meters meegesleurd en kwam in de goot terecht. Ook de auto kwam tientallen meters verder in de goot tot stilstand. Het lichaam van D.B. is in beslag genomen. De zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de unit Verkeer van regio Midden.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina