Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Servicestations Roy Boedhoe normaal open

Servicestations Roy Boedhoe normaal open

07/12/2021 06:06 - (Bewerkt persbericht)

Servicestations Roy Boedhoe normaal open

 

PARAMARIBO - Roy Boedhoe, directeur, van Roy Boedhoe Enterprises, garandeert dat al zijn servicestations landelijk normaal openblijven. Dit heeft hij in een persoonlijk overleg met minister Saskia Walden van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie afgesproken.

Hij benadrukt dat de pompstations volledig zijn bevoorraad en er genoeg diesel en gasoline beschikbaar is voor de samenleving. Er is dus geen reden voor paniek of om brandstof te hamsteren.

Minister Walden stelt de samenleving gerust dat bij normaal verbruik van gasoline, iedere consument in diens behoefte kan worden voorzien. Momenteel wordt er met de oliemaatschappijen aan een oplossing gewerkt voor de voorfinanciering van de subsidie op brandstof, meldt de Communicatiedienst Suriname.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina