Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Verkeersdode in Nickerie

Verkeersdode in Nickerie

07/12/2021 14:06 - Van onze redactie

Verkeersdode in Nickerie

 

PARAMARIBO - De 39-jarige bromfietser Anand Changoe is zondag in disctict Nickerie overleden na een verkeersongeval, meldt de politie op haar website. Changoe vertoonde geen teken van leven meer bij aankomst van een ingeschakelde arts. Zijn lichaam is voor obductie in beslag genomen. De verkeersbarometer staat op 76.

Uit onderzoek blijkt dat Changoe op de Ramdath Tewarieweg reed en door tot nog toe onbekende reden op de rijhelft van tegenligger Hemchand B. (31) kwam met als gevolg een botsing. Hemchand liep een fractuur en andere letsels op en wordt in het Mungra Medisch Centrum verpleegd. Het verdere onderzoek wordt verricht door de afdeling Verkeer van regio West.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina