Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Tweede bommelding in week bij Digicel

Tweede bommelding in week bij Digicel

08/12/2021 15:20 - Arjen Stikvoort

Tweede bommelding in week bij Digicel

 

PARAMARIBO - Even na half drie 's middags is er woensdag op het hoofdkantoor van Digicel aan de Henck Arronstraat een bommelding geweest. Dat bevestigt Eugenie Haynes, head of marketing van het telecombedrijf, tegenover de Ware Tijd. De politie onderzoekt nu het gebouw. Op 2 december was er om half zeven 's avonds ook al een bommelding binnengekomen.

Haynes zegt dat de autoriteiten woensdag gelijk zijn gealarmeerd nadat de bommelding via een medewerker de kanalen binnen kwam. De politie was snel ter plekke. Het protocol bij zulke calamiteiten is intern direct in werking getreden. "Veiligheid van de collega's moest eerst worden gewaarborgd of het nu loos alarm is of echt, want dat weet je natuurlijk nooit." Ongeveer zestig personeelsleden werden meteen geëvacueerd.

Op 2 december, bij de eerste bommelding, rukten politie, bomsquad en brandweer uit. Het onderzoek nam toen twee uren in beslag, voordat het gebouw weer kon worden betreden. Hoe lang het woensdag zou duren voordat het gebouw wordt vrijgegeven, kon Haynes nog niet zeggen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen