Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Gianna Tam brengt 'Single Bells' voor geliefden

Gianna Tam brengt 'Single Bells' voor geliefden

26/12/2021 15:15 - Shanavon Arsomedjo

In verband met kerst heeft Gianna Tam 'Single Bells' uitgebracht.

In verband met kerst heeft Gianna Tam 'Single Bells' uitgebracht.  

PARAMARIBO - Voor velen is kerst de gezelligste periode van het jaar en willen zij deze periode met bijzondere mensen doorbrengen, onder wie familie, vrienden, maar vooral geliefden. Vooral in een prille relatie willen mensen het liefst alles samen doen. Zo ook Gianna Tam. Zij lanceerde onlangs in verband met kerst het nummer 'Single Bells'.

"Je bent pas samen, maar je hebt wel hoop dat jullie dit jaar nog samen kerst kunnen vieren, maar je bent niet zeker of deze droom werkelijkheid zal worden", vertelt de zangeres over 'Single Bells'. Het lied heeft ze geschreven samen met Alvin Lewis, Patrick Mijnals en Charlie den Hertog.

De zangeres zegt voor een muzikale verrassing te willen zorgen met haar nieuwe single en is van mening dat deze perfect past bij de gezelligste periode van het jaar. Daarom is zij ook enthousiast om het nummer met anderen te delen. Gianna wil namelijk iedereen een warm en gezellig kerstgevoel geven, alle ingrediënten voor een vrolijk kerstfeest.

De zangeres hoopt dat haar fans genieten van haar nieuwste nummer en wenst eenieder fijne kerstdagen toe. Voor alle 'Single Bells' stuurt zij wat extra warmte. "Ik hoop dat iedereen mooie feestdagen tegemoetziet, ondanks Covid-19, en deze lastige tijd kan vergeten."

Gianna zingt in meerdere talen, maar voor dit nummer koos ze voor Nederlands en Engels. Ze laat haar zangkunsten ook weleens in het Spaans horen. Diversiteit spreekt haar enorm aan. Er is voor een vrolijke pop genre gekozen om de mensen helemaal in de kerstsfeer te brengen.

Gianna Tam

Gianna heeft altijd gezongen en kan de drum, percussie en piano bespelen. Ze is altijd veel met muziek bezig geweest, maar sporten, koken, naar series kijken en bordspelletjes vallen ook onder haar hobby's. Vanaf haar zestiende speelde ze mee in verschillende projecten van haar vader, waarbij ze door Nederland en andere landen toerde langs vele festivals, theaters, radio en tv-shows.

Ze maakte daardoor al gauw kennis met het leven van een muzikant. Op het conservatorium ontwikkelde Gianna haar passie voor het schrijven van nummers, wat resulteerde in de albums 'Make Me Smile' en 'Polyphonic Heroine'. Daarna volgden meerdere singles, waarop zij haar stem, maar ook haar percussie- en drums skills laat horen.

Op dit moment heeft de zangeres het heel druk met haar soloproject. "Daarnaast speel ik in een grote Latin show 'The Soul of Spansih Harlem', ben ik betrokken bij jeugdtheatergroep 4Beat en speel ik bij Trijntje Oosterhuis. Ik doe soms ook shows met een dj en speel ik mee met de band van mijn management HAYP", vertelt Gianna.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina