Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Meer over vaccineren in 'Meer dan Muziek'

Meer over vaccineren in 'Meer dan Muziek'

27/12/2021 16:04 - Van onze redactie

Javier Asin, voorzitter van het Nationaal Coördinatieteam Covid-19, zal in het radioprogramma 'Meer dan Muziek' vragen beantwoorden van luisteraars.

Javier Asin, voorzitter van het Nationaal Coördinatieteam Covid-19, zal in het radioprogramma 'Meer dan Muziek' vragen beantwoorden van luisteraars. Foto: Irvin Ngariman  

PARAMARIBO - "We willen weten wat nu het resultaat is van het vaccineren; waar gaan we naar toe? Deze informatie is niet geheel duidelijk voor de gemeenschap. We willen zo veel mogelijk de juiste informatie vanuit de juiste kanalen delen met de gemeenschap." Radiopresentator Quintis Ristie heeft maandagavond in het programma 'Meer dan Muziek' van Radio ABC als gast Javier Asin, voorzitter van het Nationaal Coördinatiecteam Covid-19. Daarbij krijgen de luisteraars de gelegenheid vragen te stellen.

"Zo willen we de mensen de kans geven rechtstreeks vragen te stellen over waarmee ze zitten met Covid-19, aan een van de deskundigen die er dagelijks mee bezig zijn", licht Ristie toe. "Het gaat vooral om hen die nog twijfelen over vaccineren. We gaan het op een zeer laagdrempelige manier doen en iedereen in de gelegenheid stellen om vragen te stellen, van moesje tot die jonge jongen die ook gevaccineerd moet worden."

Ristie wil met het programma vooral ook te weten komen wat vaccineren tot nu toe heeft opgeleverd, zowel  nationaal als internationaal. "Wat zijn de officiële cijfers tot nu toe? We weten ook dat vaccineren niet de alomvattende oplossing is, maar het is interessant om te weten of er meer pluspunten of meer minpunten eraan kleven, als we kijken naar de statistieken."

Het idee achter deze editie van 'Meer dan Muziek' is 'helpen om geholpen te worden'. "Als je vertelt met welke vragen en onduidelijkheden je zit, dan kan je daarop antwoorden krijgen. Zo help je dus om ook geholpen te worden. Er zijn genoeg mensen die uit angst en door verkeerde informatie hun besluit maar niet kunnen nemen wel of niet te gaan vaccineren", aldus Ristie. 'Meer dan muziek' (https://surinaamseradio.com/abc/) begint maandagavond om zeven uur. Luisteraars kunnen naast bellen hun vragen appen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina