Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Districtscommissaris Bhola laat zich boosteren

Districtscommissaris Bhola laat zich boosteren

12/01/2022 21:14

Districtscommissaris Ricardo Bhola krijgt zijn boosterprik.

Districtscommissaris Ricardo Bhola krijgt zijn boosterprik. Foto: CDS  

PARAMARIBO - Districtscommissaris Ricardo Bhola van Paramaribo Noord-Oost heeft zich laten inenten met een boostershot tegen het Covid-19-virus. Ook enkele districtsraadsleden van Paramaribo en stafleden van districtscommissariaat Paramaribo Noord-Oost hebben afgelopen maandag een boosterdosis gehaald voor extra bescherming.

Meer dan 262.555 personen in ons land hebben ten minste een dosis gekregen. Ruim 229.866 personen zijn al volledig gevaccineerd. Onlangs is de boostercampagne ook verruimd naar alle volwassenen. "Het vaccineren moet doorgaan totdat de juiste vaccinatiegraad bereikt is", zegt Bhola aan de Communicatie Dienst Suriname.

Normaal zijn twee prikken genoeg. Maar een derde prik biedt extra bescherming. Vooral aan hen met een te zwak immuunsysteem en kwetsbare groepen. "Laten wij vooral in het nationaal belang, waarbij de volksgezondheid centraal staat, ons zoveel mogelijk vaccineren", roept Bhola een ieder op geroepen om zich te laten inenten. Zodat de juiste vaccinatiegraad wordt bereikt.

"Dan kan er vanuit de regering beter beleid gemaakt worden. Met z'n allen kunnen wij dan weer een normaal leven leiden. Vooralsnog dienen wij ons stipt aan de Covid-19-maatregelen te houden", aldus Bhola

De burgervader benadrukt ook om de algemene preventieve maatregelen strikt te blijven toepassen. "Laten wij blijven bidden voor het land, voor overwinning op het coronavirus en dat het uiteindelijk goed gaat met Suriname", moedigt hij aan.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina