Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Zwemwedstrijden The National Team verschoven

Zwemwedstrijden The National Team verschoven

13/01/2022 22:05 - Marinio Balsemhof

Geen zwemwedstrijden dit weekend in de VOS vanwege de Covid-19-situatie.

Geen zwemwedstrijden dit weekend in de VOS vanwege de Covid-19-situatie.  

PARAMARIBO - De TNT swimming invitationals 2022 zijn vanwege de huidige Covid-19-situatie tot een nader te bepalen datum verschoven. De wedstrijden zouden dit weekend in de Vereniging Officiers Sociëteit (VOS) worden gehouden.

Ondanks het de eerste wedstrijden ooit georganiseerd door de The National Team (TNT) zouden zijn, vindt assistent-coach Serena Starke het niet jammer. Starke: "Is niet erg. Liever dit dan dat er meer Covid-19-gevallen bijkomen", maakt zij duidelijk.

Starke benadrukt dat het slechts om een verschuiving gaat. "Wanneer de covid-19-besmettingen zijn verminderd, zullen wij de wedstrijden organiseren." Suriname zit momenteel in de vijfde golf van coronabesmettingen waarbij er dagelijks honderden positieve gevallen worden gemeld.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina