Site: Desktop versie

Schutter moordzaak nog niet achterhaald

13/08/2020 01:10 - Van onze redactie  
Schutter moordzaak nog niet achterhaald

PARAMARIBO - Een man is dinsdagavond - kort nadat de 52-jarige ondernemer Shamdath Ragoebier voor zijn zaak Icomtrade aan de dokter Sophie Redmondstraat werd doodgeschoten - aangehouden door het Regio Bijstandsteam. Echter, hij werd later heengezonden. 

Ragoebier kwam de poort uit om naar zijn wagen te gaan toen hij door een tot nog toe onbekende man werd geliquideerd. De politie trof meer dan tien hulzen op de plaats delict aan. Er is niets buitgemaakt van het slachtoffer, dat meerdere schotwonden in de borst- en buikstreek had. De ondernemer had contant geld bij zich dat door de wetsdienaren is overgedragen aan een familielid.

Na de daad te hebben gepleegd reed de schutter met een man op een bromfiets weg in de richting van de Oranjelaan. Politieagenten, die in de directe omgeving waren, troffen een bromfiets en een integraalhelm onbeheerd aan in de straat. Het gebied werd door de verschillende eenheden uitgekamd zonder het gewenste resultaat.  Aan de aanhouding van de verdachten wordt hard gewerkt. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek.

klik voor meer Vandaag